Alltomfrontline
Facebook
CHRISTOPHE BUJON

Webinar

Vi på Frontline har tagit fram tre webinar (digitala föreläsningar) tillsammans med TV4 Nyhetsmorgons husveterinär Christophe Bujon. I programmet har han sedan 2010 undervisat kanalens morgonpublik i husdjurshälsa – och även i Frontlines digitala föreläsningar lär Christophe oss allt och lite till om våra fyrfotade vänner. Till exempel får vi veta hur en hund ska hanteras i en nödsituation och vilka produkter i badrumsskåpet som kan vara livsfarliga att använda på en katt. Och såklart en hel del om otäcka parasiter.
 
Lite längre ner kan du nu ta del av alla Christophes presentationer!

WEBINAR-ARKIV

Webinar 1
#1 Parasiter hos hund och katt
Webinar 2
#2 Första hjälpen och akutvård
Webinar 3
#3 Hud och päls

VAD ÄR ETT WEBINAR OCH HUR FUNGERAR DET?

Ett webinar är en föreläsning som sänds på webben, och fungerar lika fint att följa från datorn, telefonen och surfplattan. Det gör att du alltid kan följa föreläsningen från den skärm och plats du föredrar.
När du tittar på livesändningen kan du interagera med föreläsaren och ställa frågor – eller bara lyssna och titta på. Ett webinar är helt enkelt ett bekvämt sätt att delta i en föreläsning, där du bestämmer själv hur aktiv du vill vara.

Syftet med föreläsningarna är att utbilda och våra webinar kräver aldrig några förkunskaper av dig som deltar.
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Box 467 | SE-201 24 Malmö | Tel. +45 39 15 88 88 | AH.nordics@boehringer-ingelheim.com | Sidkarta
Boehringer Ingelheim