Alltomfrontline
Facebook
Instagram
Kontakt

Högsäsong för loppor

Om du vill att ditt husdjur ska slippa besök av de kliande lopporna är det en stor fördel att veta när risken för besök av de objudna gästerna är som störst. Lär dig mer här!

Loppor föredrar lite varierande temperaturer, men eftersom årstiderna varierar härhemma vill du säkert att de bara ska ha en högsäsong, men så är det tyvärr inte. Loppor har nämligen INTE bara en säsong – de ligger på lur hela året.

Loppor är riktiga överlevnadskonstnärer

Loppor kan ligga på lur tills förhållandena är gynnsamma, vilket i korthet innebär att det finns risk för dem hela året. Ofta är våra vintrar tillräckligt milda för att lopporna ska kunna övervintra utan några större problem och detta innebär att förebyggande behandling även är nödvändig under vintermånaderna.

Loppor året runt

Loppor är en stor plåga för både dig och ditt husdjur och det är betydligt enklare att förebygga dem i god tid än att tvingas till den besvärliga efterbehandlingen.

Eftersom loppor inte har en specifik säsong är det viktigt att du behandlar ditt husdjur året om.

Testa dina kunskaper om loppor

Om du vill veta mer om loppor kan du testa dina kunskaper här

Vet du när det är högsäsong för loppor?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Facebook
Instagram
Kontakt
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Box 467 | SE-201 24 Malmö | Tel. +45 39 15 88 88 | AH.nordics@boehringer-ingelheim.com | Sidkarta | Data Privacy
Boehringer Ingelheim