Alltomfrontline
Facebook
Hudvård

Hudvård för hund och katt

Hund- och katthud är något vi borde tänka på när det gäller att ta hand om våra husdjur. Många hundar går runt med hudproblem, så det är viktigt att du som ägare är medveten om ditt husdjurs hud. Vi rekommenderar att du kontrollerar din hund eller katts hud vid de tillfällen där de är lugna och avslappnade. Det kan till exempel vara samtidigt som du borstar pälsen eller badar dem.

Tänk på att hundar och katter inte kan säga när det kliar, svider, gör ont eller är obehagligt, så håll ögonen på om ditt husdjurs beteende förändras och de börjar klia eller slicka mer på ett visst område. Om du märker att de är mycket fokuserade på ett visst område, försök smörja in med en kylgel för att hjälpa.

Frontline Hudvård: För husdjur med allergier och hudproblem
En gel som utvecklats för att för att lindra irriterad hud, som både kan användas lokalt eller på större hudområden. Gelen skyddar mot ljus och uttorkning genom att skapa en naturlig barriär på husdjurets hud.

Så gör du: Rengör hudområdet noggrant innan gelen smörjs in. Applicera med fingrarna eller med hjälp av en bomullsrondell.

Köp här!
Boehringer Ingelheim Animal Health Denmark A/S | Box 467 | SE-201 24 Malmö | Tel. 040 23 34 00 | AH.nordics@boehringer-ingelheim.com | Sidkarta
Boehringer Ingelheim